Haemme käytönhoitajaa Tornion Voimalle

Kiinnostaako sinua työskentely dynaamisessa energiayhtiössä?

Haemme Tornion Voimaan

KÄYTÖNHOITAJAA

Tehtäviisi kuuluvat Tornion Voiman CHP-voimalaitoksen sekä muiden lämmöntuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtävistä vastaaminen sekä osallistuminen vuosihuoltotöihin. Työ on pääsääntöisesti päivävuorotyötä, mutta sisältää satunnaisesti myös kolmivuorotyötä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme käytönhoitajilta ammatillista peruskoulutusta sähkö-/automaatioalalta tai mekaanisen kunnossapidon alalta. Energia-alan tai prosessiteollisuuden työkokemus luetaan eduksi. Toivomme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön sekä positiivista suhtautumista niin työn muuttuviin vaatimuksiin kuin työkavereihinkin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja erinomaisen mahdollisuuden työskennellä paikallisesti merkittävässä sähkön ja lämmön yhteistuotantolaitoksessa.

Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa viimeistään 30.11.2022 TÄÄLLÄ. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8–15 käynnissäpitopäällikkö Marko Ponkala p. 040 717 6195 tai toimitusjohtaja Aki Hakulinen p.  050 386 2602.

Tornion Voima Oy on merkittävä Tornion alueen energiantuottaja. Yhtiö tuottaa energiaa CHP-voimalaitoksen, viiden varatehokattilan sekä kahden lämpökattilalaitoksen voimin. CHP-voimalaitoksella tuotetaan energiatehokasta yhteistuotantosähköä sekä lämpöenergiaa Outokumpu Tornio Worksin terästehtaalle ja Tornion alueen kaukolämpöverkkoon. Tornion Voima on osa EPV Energia -konsernia. EPV Energia Oy on kotimainen energiayhtiö, joka tuottaa ja hankkii noin 5 % kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Yhtiö tuottaa ja hankkii sähköä ja lämpöä osakkailleen, kotimaisille energiayhtiöille. EPV Energialla on jo 70 vuoden kokemus vastuullisesta energiantuotannosta. Tavoitteenamme on hiilineutraali sähköntuotanto vuoteen 2030 mennessä. Vuonna 2021 päästöttömien osuus EPV Energian sähköntuotannosta oli jo 84,2 prosenttia. Vuonna 2021 EPV Energian liikevaihto oli 440 miljoonaa euroa, ja vuoden lopulla henkilöstömäärä oli 118.