Haemme laboranttia ja kahta käytönhoitajaa

Haemme Tornion Voimaan vakituiseen työsuhteeseen kahta käytönhoitajaa sekä yhtä laboranttia.

 

KÄYTÖNHOITAJA

Tehtäviisi kuuluu Tornion Voiman CHP-voimalaitoksen sekä muiden lämmöntuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapitotehtävistä vastaaminen sekä osallistuminen vuosihuoltotöihin ja muihin työnantajan osoittamiin tehtäviin. Työhön kuuluu sekä päivä- että jatkuvaa kolmivuorotyötä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme käytönhoitajilta ammatillista peruskoulutusta sähkö-/automaatio-alalta tai mekaanisen kunnossapidon alalta. Energia-alan tai prosessiteollisuuden työkokemus luetaan eduksi. Toivomme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön sekä positiivista suhtautumista niin työn muuttuviin vaatimuksiin kuin työkavereihinkin.

Lähetä hakemus 15.9.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marko.ponkala(at)epv.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 käynnissäpitopäällikkö Marko Ponkala, 040 717 6195 tai toimitusjohtaja Aki Hakulinen, 050 386 2602.

 

LABORANTTI

Tehtäviisi kuuluu Tornion Voiman polttoaineiden kosteusanalysoinneista ja vesi- ja höyryanalyyseistä vastaaminen itsenäisesti sekä muut työnantajan osoittamat työt. Työ on päivätyötä ja edellyttää matkustusvalmiutta.

Odotamme sinulta peruskoulutusta laborantin koulutusalalta. Energia-alan tai prosessiteollisuuden työkokemus luetaan eduksi. Toivomme oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön sekä positiivista suhtautumista niin työn muuttuviin vaatimuksiin kuin työkavereihinkin.

Lähetä hakemus 15.9.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katariina.tolonen(at)epv.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 kehitysinsinööri Katariina Tolonen, 050 433 3781 tai toimitusjohtaja Aki Hakulinen, 050 386 2602.